dimecres, 18 de desembre del 2013

Bon comunicador

Hola a tots i a totes! Avui dedico el post a parlar sobre la presentació del Bon comunicador que varem fer ahir a classe.
El trebal consistía en fer grups entre 5 i 6 persones i escollir una persona que tinguem com a referència de Bon comunicador/a. 
Un cop escollida aquesta persona, en el nostre cas va ser Anna Pastor, vem dur a terme un seguiment a travès de les reds socials d'aquesta comunicadora


                           
                                                Imatge extreta de: www.ara.cat



Durant dos mesos varem dur a terme un seguiment d'Anna Pastor a travès de twitter, facebook, la seva pàgina web...
Aqui podeu veure la pàgina de google sites que vem crear d'Anna Pastor:

Finalment, vam poder concloure el nostre treball de seguiment, afirmant que sí que era una bona comunicadora, ja que:
  • En cap moment es mostra nerviosa.
  • Es nota que té un guió preparat, ja que a l'hora de dialogar amb l'entrevistat, aquesta entrevista té una estructura lògica i ordenada. Així també, hem vist que les idees principals les té ben memoritzades i molt present el temps.
  • Pel que fa al domini de la llengua, utilitza una bona correcció lingüística i a més a més el seu discurs és clar.
  • A les entrevistes, programes o presentacions té una bona posició corporal i a l'hora es mostra propera al públic o a l'entrevistat. També, té una gran expressivitat amb les mans i els ulls.
  • Finalment, un aspecte que trobem important, és que es mostra tal com és ella i en cap moment es priva de dir algun comentari, sempre amb respecte i educació.
Ens va costar una mica posar-nos a realitzar aquest treball ja que no sabiem com començar, peró quan varem començar, vem veure que era molt mès fàcil de que ens pensàvem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada