dimarts, 1 d’octubre del 2013

Google Drive

El Google Drive és una eina que ens ofereix google per a desar, editar, comentar, comparir i publicar documents on-line de manera privada o en grup.
Amb google Drive podem crear documents de text presentacions, formularis, fulls de càlcul entre altre tipus de documents i etiquetar-los de manera que poguem localitzar-los amb facilitat dins l'espai anomenat My drive.
Breu resum de com s'utilitza el google drive:
-Obrir el Google Drive a través del g-mail
-Prema el boto de crear, i seleccionar document.
- Un cop obert el document, anem a "arxiu" i "compartir", allà seleccionem a les persones amb les que volem compartir el document.
-Ara ja podem realitzar el document que desitjem. A més no cal que l'anem guardant, ja que es guarda sol.

Aquesta setmana a GTIC hem fet grups de treball. Hem hagut d'escollir un tema i hem tractat aquest tema. Nosaltres hem escollit el tema de la informatització a les zones rurals de l'índia. El que hem volgut investigar es si les noves tecnologies poden ser una esperansa de vida pels nens mes desafavorits. Aquest treball l'hem realitzat a travès del google drive. É molt útil per la realització de trebals en grup, no nomès pel fet d'estar les quatre en el mateix document, sinó que també d'aquesta manera evites les copies dels documents.


Presentació






Document word






El formulari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada